Fesyen Di Malaysia

Monday, January 5, 2009
FESYEN - FESYEN YG AGAK MENARIK
Boleh di ikut tanpa was - was.


Fesyen ini selalu nyer di pakai waktu acara tunjuk - menunjuk barang kemas. Acara ini selalu dapat di lihat di Pulau Pinang dan sepadan nye iaitu di Kedah. Jarang dapat lihat di Kuala Lumpur. Gambar di atas ini mungkin memasuki pertandingan tunjuk - menuntuk rantai, subang, gelang dan cincin permata. Dia la juara nye. Boleh tahan juga bekilat.


Fesyen ini juga hampir - hampir sama di atas. tetapi ada kelainan sedikit pada tangan dia. kenapa tangan nye diletakkan di bahagian pipi kenape tak di hidung. satu keajaipan juga, terselah la muka dia cantik dan licin tiada jerawat. atau mungkin hendak memberi tahu kulit nye licin kulit bayi.


Gaya orang zaman kegilaan ERA. boleh di pakai dan dibawa mana - mana. stylo juga mamat ni. Seluar Jin koyak rabak, bajet lawa. Pakai gelang getah. Gelang ini tersohor di jual di kedai runcit yang berharga 1.50 sahaja. Ia juga dibuat untuk berperang dengan cicak. bukan cicakman dalam t.b yang apek belakon tu.


Haa. ni la posing pagar. sebab bergambar bersama pagar di belakang. sambil meletakkan tangan di atas pagar. Tali pingang besar mahal tu. Hampir Rm50 ringgit, kalau di Negara koboi(texas) mereka buat ambak(halau) seladang je. yi ba yie ba


Yang ni pula dasyat betul. takde pinggang panjang nyer kaki die. Dari paras dada tu terus ke kaki. Fesyen ni special untuk berkaki pendek. Bila dah pakai set baju ni. Dari jauh macam nampak zirafah je kaki panjang. so Black minah black metal ke ape. selalu pakaian hitam ni jenis malas basuh baju. senyuman tu menarik.


Fesyen belang ni memang ramai menggunakan. Bagi belang melintang untuk megelakkan dari nampak panjang pada bahagian pinggang ke bahu. jadi bila dah pakai belang melintang ni nampak lebih rendah dan bergaya.


Geng Motor besar. Harley Devision entah betul ke tak ejaan. Fesyen baju ni ade sayap kat bawah. Penting ni bila naik moto besar. dah le laju - laju kalau tak 190km/jam. agak la. Sayap tu untuk mengawal aliran angin bila menaikki moto besar. ia dapat mem' balance gerakkan angin. Pakaian hitam jenis seseorang itu malas basuh baju.


ala - ala Komender Hutan Tropika. mengikat kain di dahi. Macam penarik beja pun ade gak. Malu siod pakai macam ni. bagi mereka bermuka tebal atau tembok di alu-alukan meniru fesyen di atas ni.


ni plak komender angkatan laut. memakai spek mata gelap sesuatu yang amat penting untuk menyelam. bukan hanya menggalas pelampong dan pandai berenang boleh jadi komender seperti mereka ni. mereka ni tahap tertinggi. kalau silat congkak tali pinggan hijau. batu seremban ke. kalau Fesyen ni dilihat di kuala lumpur akan ku nyepak sorang-sorang.


Ni la die. Gaya rambut budak sivik. tersegih - sengih. Evolusi sekarang meningkat dengan gaya rambut jenis ini. belah tepi dari telinge kiri ke telinge kanan. Gaya rambut belah tengah(belah jubo(_|_)) telah pupus. punca die tidak di kenal pasti. patut di bedah siasat.


Ungun vs Hitam amat sesuai di hari cerah. belt yang dipakai tu susah didapati kerana perlu bergusti masuk wwf. campions baru dapat belt tu. cari kat uptown cheras tak dapat la. Mahal tu kalau dijual tak terkira nilai nye. dah le ikat belt kat atas pusat cam carlie ca plin yg cite misai kontot tu.

0 comments:

 

ShoutMix


Dapatkan chat widget disini

Followers

rate

hit counter

© 2010 ( ^ ___ ^ ) Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls