Orang Hijau

Tuesday, January 13, 2009
0 comments
494-shrek by you.

orang hijau didapati di bandar raya. tgh datim lak tu huhuuh..
Read more »

Cara-cara pegang air tin dgn banyak

0 comments
501-beerholder by you.

haha. paling kelakar. boleh plak letak air tin kat celah tu. melekat lak tu. pelik dan muskil.
Read more »

Coca cola

0 comments
502-haveacoke by you.

dulu manusia. tetapi sekarang beruk makye pula menikmati coca cola. huhu
Read more »

Trafic cam

0 comments
516-traffic-cam1 by you.

Trafic cam. bengong tunjuk bontot.
Read more »

Sandra Dewi - FAKE

Monday, January 12, 2009
0 comments
sandra-dewi-13 by you.

Sandra-Dewi-Palsu-Fake by you.

Sandra Dewi dianiaya dengan menukar gambar bogel kepada wajah Sandra. Di *edit dengan kemas. Memang *skill betul orang edit gamba ni. aku rase die ni digree multimedia.


Read more »

chelsea olivia Cute

0 comments
chelsea_olivia3 by you.

chelsea_olivia5 by you.

chelsea_olivia4 by you.

chelsea_olivia2 by you.

chelsea_olivia1 by you.




Read more »

Bunga Cinta Lestari Cantik sungguh

0 comments
BUNGA(2) by you.

1 by you.


bunga by you.

6 by you.

5 by you.

4 by you.

3 by you.

2 by you.











Read more »

Fesyen Di Malaysia

Monday, January 5, 2009
0 comments
FESYEN - FESYEN YG AGAK MENARIK
Boleh di ikut tanpa was - was.


Fesyen ini selalu nyer di pakai waktu acara tunjuk - menunjuk barang kemas. Acara ini selalu dapat di lihat di Pulau Pinang dan sepadan nye iaitu di Kedah. Jarang dapat lihat di Kuala Lumpur. Gambar di atas ini mungkin memasuki pertandingan tunjuk - menuntuk rantai, subang, gelang dan cincin permata. Dia la juara nye. Boleh tahan juga bekilat.


Fesyen ini juga hampir - hampir sama di atas. tetapi ada kelainan sedikit pada tangan dia. kenapa tangan nye diletakkan di bahagian pipi kenape tak di hidung. satu keajaipan juga, terselah la muka dia cantik dan licin tiada jerawat. atau mungkin hendak memberi tahu kulit nye licin kulit bayi.


Gaya orang zaman kegilaan ERA. boleh di pakai dan dibawa mana - mana. stylo juga mamat ni. Seluar Jin koyak rabak, bajet lawa. Pakai gelang getah. Gelang ini tersohor di jual di kedai runcit yang berharga 1.50 sahaja. Ia juga dibuat untuk berperang dengan cicak. bukan cicakman dalam t.b yang apek belakon tu.


Haa. ni la posing pagar. sebab bergambar bersama pagar di belakang. sambil meletakkan tangan di atas pagar. Tali pingang besar mahal tu. Hampir Rm50 ringgit, kalau di Negara koboi(texas) mereka buat ambak(halau) seladang je. yi ba yie ba


Yang ni pula dasyat betul. takde pinggang panjang nyer kaki die. Dari paras dada tu terus ke kaki. Fesyen ni special untuk berkaki pendek. Bila dah pakai set baju ni. Dari jauh macam nampak zirafah je kaki panjang. so Black minah black metal ke ape. selalu pakaian hitam ni jenis malas basuh baju. senyuman tu menarik.


Fesyen belang ni memang ramai menggunakan. Bagi belang melintang untuk megelakkan dari nampak panjang pada bahagian pinggang ke bahu. jadi bila dah pakai belang melintang ni nampak lebih rendah dan bergaya.


Geng Motor besar. Harley Devision entah betul ke tak ejaan. Fesyen baju ni ade sayap kat bawah. Penting ni bila naik moto besar. dah le laju - laju kalau tak 190km/jam. agak la. Sayap tu untuk mengawal aliran angin bila menaikki moto besar. ia dapat mem' balance gerakkan angin. Pakaian hitam jenis seseorang itu malas basuh baju.


ala - ala Komender Hutan Tropika. mengikat kain di dahi. Macam penarik beja pun ade gak. Malu siod pakai macam ni. bagi mereka bermuka tebal atau tembok di alu-alukan meniru fesyen di atas ni.


ni plak komender angkatan laut. memakai spek mata gelap sesuatu yang amat penting untuk menyelam. bukan hanya menggalas pelampong dan pandai berenang boleh jadi komender seperti mereka ni. mereka ni tahap tertinggi. kalau silat congkak tali pinggan hijau. batu seremban ke. kalau Fesyen ni dilihat di kuala lumpur akan ku nyepak sorang-sorang.


Ni la die. Gaya rambut budak sivik. tersegih - sengih. Evolusi sekarang meningkat dengan gaya rambut jenis ini. belah tepi dari telinge kiri ke telinge kanan. Gaya rambut belah tengah(belah jubo(_|_)) telah pupus. punca die tidak di kenal pasti. patut di bedah siasat.


Ungun vs Hitam amat sesuai di hari cerah. belt yang dipakai tu susah didapati kerana perlu bergusti masuk wwf. campions baru dapat belt tu. cari kat uptown cheras tak dapat la. Mahal tu kalau dijual tak terkira nilai nye. dah le ikat belt kat atas pusat cam carlie ca plin yg cite misai kontot tu.
Read more »

Fesyen ala katering hotel

Saturday, January 3, 2009
0 comments

Fesyen ala - ala katering hotel 2 bintang.
Read more »

Nora Danish

0 comments


Nora Danish di Malam anugerah Metrowealth yang berlangsung di One World Hotel. Nora juga tersenarai dalam EH! 20 Yang Anggun 2007.
Read more »

Kisah seks sentuh Ella dan Jojie

0 comments


kebanyakkan ramai orang sudah mengetahui dari blog-blog dan sms yang mengatakan ratu rock – Ella dan kakaknya – Jojie disoal siasat polis baru-baru ini. Kes mereka dikatakan melakukan adegan ranjang dengan pasangan masing-masing di atas sebuah kapal mewah. Sebelum ini juga ada gosip ella dan kakak nye tersebar di internet. Jojie sudah membuat laporan polis berhubung dakwaan penyebaran gambar berkenaan. Menurut Jojie ini satu perbuatan jahat yang semata-mata nak jatuhkan maruah dia dan adiknya; Ella. Semoga Ella dan Jojie bersabar dengan fitnah ini. Biasalah dalam dunia hiburan yang penuh glamor macam-macam cerita direka, gambar-gambar juga boleh diubah. betul atau tidak tu korang nyer pasal laa. pandai-pandai je korang ni.
Read more »
 

ShoutMix


Dapatkan chat widget disini

Followers

rate

hit counter

© 2010 ( ^ ___ ^ ) Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls